top of page

vr 20 jan

|

JH SOJO

Café Sojo ☆ Bring your Records

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Café Sojo ☆ Bring your Records
Café Sojo ☆ Bring your Records

Tijd en Locatie

20 jan 2023, 19:00

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

Langspeelplaten verzamelen is helemaal terug van weggeweest. Desondanks dat het fragiel en soms onhandig is, blijft het leuk om je muziek zo tastbaar te hebben.

De impact van de vinylplaat is immers gigantisch, zo inspireerde dit de mens bij het uitvinden van het wiel, bracht het het buitenaards leven op het idee voor de vorm van hun UFO’s en bracht spijtig genoeg Eddy Wally ook een aantal langspeelplaten uit (sommige dingen zouden niet vereeuwigd mogen worden). Verder werden ook de eerste vinyl vloeren uit langspeelplaten gemaakt maar dan voornamelijk uit platen van Eddy Wally. Hier is men snel van afgestapt nadat met merkte dat naaldhakken hierop een ondragelijk geluid kon veroorzaken.

Maar wat heb je aan een mooie collectie platen als je ze niet kan delen met de rest? Muziek brengt nu eenmaal mensen samen, is het voer van menig discussie en ondersteund steeds de sfeer tijdens gezellige avonden.

Daarom organiseren we een avond waarop jij je favoriete platen kan meepakken, spelen en de muziek delen met het volk.

Wat is het concept? Breng je LP's mee, geef ze af aan de dj van dienst, dans en/of geniet mee van de muziek die er deze avond gespeeld wordt.

All records are beautiful - breng dus elke plaat mee die je wilt, ongeacht genre, speelduur of rpm (behalve 78 rpm, dit is voor audiofielen)

Café Sojo ☆ Elke vrijdag vanaf 19u!

Deel het met je vrienden!

bottom of page