top of page
9.jpg
Ondersteuning in het begeleiden van je eigen evenement.

ORGANISEREN

Als je graag zelf evenementen organiseert of hier graag mee wilt beginnen ben je aan het juiste adres. Je krijgt de kans om met een vast budget een eigen concertavond in elkaar te steken. Je kiest de bands, onderhandeld met hen, beheerd het budget, gaat opzoek naar catering en denkt het communicatieplan helemaal uit.

 

We organiseren jaarlijks ook workshops & infomomenten rond eventorganisatie. We halen experten naar Sojo om hun ervaringen te delen.

ARTISTIEK

Met ons traject geven we niet alleen de kans je eigen event te organiseren, maar ook kennis te verwerven over alle aspecten van event organisatie. Hierbij worden uw vaardigheden in de muziekwereld aangescherpt door ons aanbod aan workshops en cursussen. Er ontstaan kruisbestuivingen tussen verschillende groepen. Vele cursisten, concertorganisators of dj’s stromen door naar onze deelwerkingen. Met deze combinatie van techniek, artistiek en event organisatie krijg je een goede wisselwerking tussen leren, experimenteren en organiseren.

TECHNIEK

Zijn evenementen helemaal jouw ding? Goed! Met Sojo Sounds voorzien we verschillende opleidingen rond geluid, licht en evenementenorganisatie.
We organiseren een paar keer per jaar een cursus geluidstechnieken. Tijdens deze 3-daagse cursus leer je de basis van het live mixen en alles wat je moet weten over het aansluiten en versterken van een band. 
Na de opleiding krijg je de mogelijkheid om tijdens optredens of opnamesessies te mixen en change-overs te doen. Zo kan je de kennis die je tijdens de cursus vergaard hebt ook oefenen.

vlaanderen_verbeelding_werkt_wit (1).png

Sojo Sounds is een bovenlokaal project ter bevordering van de
artistieke expressie bij jongeren . Dit project wordt gesteund door de Vlaamse overheid

_DSC0178.jpg

BANDS

We bieden voor bands verschillende opties aan. Ben je op zoek naar een plaats om te repeteren ? Wil je graag eens spelen op ons podium? Zoek je een vaste technieker of merchandising ? Wil je graag eerste opnames maken? Met Sojo Sounds helpen we graag op weg om als band aan de slag te gaan.

HEB JE VRAGEN? AARZEL NIET OM ONS TE CONTACTEREN

JELLE DE HERTOG

Projectmedewerker Sojo Sounds

Hij is gebeten door licht en geluidstechnieken van Soundsystem tot deco, catering tot veiligheid. Binnen Sojo kan je hem altijd aanspreken als je iets wilt organiseren of een project wilt uitwerken. Jelle is iemand die het moeilijk heeft met stilzitten, dus geef hem maar wat fysiek werk en een gek idee. Hij zorgt dat er in de chaos van de droom een duidelijkheid ontstaat en het idee realiteit wordt.  ''Door het samenwerken, leer je ook ervaringen delen en zie je elkaars kwaliteiten. Zo zorgen we voor een sterke bemanning die nodig is om de wilde betonnen stad te trotseren''. Zijn motto binnen Sojo klinkt dus: '' Vooral door doen en leren, leren en proberen!''.

Contacteer jelle@sojovzw.be

bottom of page