top of page

ZELF IETS ORGANISEREN?

Heb je een scherp idee?  Wij zijn je klankbord.​

Even uitpuffen met een glas?  Wij zijn je barvrouw.​

Ruimte nodig om te creëren?  Wij zijn je labo.

Vragen? info@sojovzw.be of één van de medewerkers – 016 25 60 88

EEN PAAR SIMPELE REGELS

  • Heb respect voor elkaar, het beschikbaar materiaal en de omgeving.

  • Roken doe je buiten. Draag zorg voor het terras en hou je aan het peukbeleid. Hou onze buren gelukkig door niet te veel lawaai te maken.

  • Elke vorm van drugs in en rond sojo is niet toegelaten.

  • Niet drinken en rijden, kom met de fiets!

  • Feesten doen we voor de bar, niet achter. Laat de barman/-vrouw zijn ding doen.

  • We hebben geen vodka, gin of sterke drank, maar we hebben bier en dat is altijd een plezier. Maar alsjeblieft, ga niet over uw limiet. We brengen je niet naar het ziekenhuis!

  • De (concert)zaal en de toiletten zijn toegankelijk voor alle bezoekers. Wil je gebruik maken van andere kamers? Spreek een medewerker aan!

  • Ga je gang als je iets wil je iets gebruiken! Leg je het dan wel weer op zijn plaats terug? Potje breken is potje betalen!

  • Sojo is niet aansprakelijk voor diefstallen of beschadigingen persoonlijke eigendommen van bezoekers.

  • Agressie, pestgedrag, racisme en seksisme worden hier niet getolereerd! Indien je gedrag niet acceptabel is, zetten wij je buiten.

FUIFBELEID

Sojo kent een lange geschiedenis van legendarische en alternatieve fuiven. Toch is er een blijvend probleem van geluidsoverlast en de nieuwe geluidsnormen  laten het ons minder toe om feestjes te organiseren.

We willen ook een plek zijn waar men elkaar kan ontmoeten en een plek waar je fijne feestjes kunt organiseren én meemaken. We moeten dus een beetje wikken en wegen met welke frequentie er feestjes kunnen doorgaan.

Wij stellen ons jeugdhuis open voor een zestal* feestjes per jaar waarbij de vrijwilligers en projecten voorrang krijgen!

INFRASTRUCTUUR

Sojo is voorzien van een zaal met bar, een keuken en een backstage. In het gebouw kunnen maximaal 150 bezoekers ontvangen. Het podium meet 5 X 4 meter en kan naar wens worden uitgelicht. De dj-booth, twee cd-spelers en een mengpaneel, is verplaatsbaar.

Achter het podium vind je een kleine backstage waar artiesten kunnen verpozen. Er is ook plek voor instrumenten en technisch materiaal.


De keuken is semi-professioneel uitgerust met een grote afwasbak, een kookfornuis met oven en een wasmachine. Borden, bestek en kookpotten en -pannen zijn aanwezig.

bottom of page