top of page
69751287_3079954922045962_81167208548778

WERK MEE!

Sojo draait op vrijwilligers en is altijd op zoek naar creatieve, ondernemende jongeren of helpende handen.  Of je je nu volledig in een project wil vastbijten of er van ver eens wil naar grommen, laat het ons weten.

VRIJWILLIGERS

Wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat aan de slag gaan als vrijwilliger bij Sojo je levenskwaliteit drastisch verbetert. Zin om te helpen bij de dagelijkse shizzle van dit jeugdhuis? Get in touch!

Trouwens, je kan iedere vrijdag komen binnenpiepen op het Café Sojo+ om meer te weten te komen over onze werking.

ORGANISEREN

Leren organiseren doe je, ahum… door dingen te organiseren natuurlijk! Zin om een concert, een workshop of een expo in elkaar te steken? Of loop je rond met een bonkers idee? We staan je met raad en daad bij om dit te realiseren.

VAARDIGHEDEN DELEN

Ben jij een meester in wat je doet? Of toch alvast iemand met een grote passie? Sojo zoekt creatievelingen die hun skills rond muziek, kunst en DIY willen delen met anderen. Je kan in Sojo workshops begeleiden of atelierruimte gebruiken.

STAGES

Zin in een stage waar je jeugdwerk aan levende lijve ondervindt? En waar je en passant nog eens leert pizza maken in een lemen oven, kabels rollen als een ervaren roadie en hoe je DIY-gewijs projecten uit de grond stampt? Stuur een mail naar kaat@sojovzw.be.

CONTACT

Bedankt voor de inzending!

bottom of page