top of page

za 03 dec

|

JH SOJO

EP RELEASE CUBERDON with Onionfuzz+HEISA

EP RELEASE CUBERDON with Onionfuzz+HEISA
EP RELEASE CUBERDON with Onionfuzz+HEISA

Tijd en Locatie

03 dec 2022, 19:30

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

De neuzekes van Leuven brengen hun eerste EP uit! De avond begint met onze Leuvense psychedelic vrienden Onionfuzz en als Headliner en very special guest HEISA!

Onionfuzz:

Psychedelische rock uit Leuven. Onionfuzz werkt momenteel samen met het Wachtrijcollectief, een kunstenaarscollectief uit Hasselt/Leuven, aan een audiovisuele performance: T.H.T. Binnenkort live te zien! Ons album op spotify is vrij oud, dus luister naar de muziek die wij momenteel maken op youtube: de EP ‘Sounds from the Garden’ and ons nieuwe nummer ‘Beefheart’.

Cuberdon:

- DE EP-RELEASE BAND- Psychedelic post rock/ prog stoner uit het Leuvense. Harde gitaren, luide bassen, stevige drum. Dit alles met de nodige zachte zweverige melancholie maakt van Cuberdon een band zoals het befaamde snoepje: kleverig, zacht en loperig alsook hard. Come and experience the sweetness!

HEISA:

Zelden dekte een bandnaam zo goed de lading als bij HEISA, drie Limburgse heren met de benen stevig op de grond en muzikaal goud in de handen. Bezeten en bemeten. Onbehaaglijk en bezwerend. Desoriënterend en toch catchy. HEISA is het allemaal, en het liefst tegelijk. In de traditie van contraire bands die zich uitstrekken van Tool, over Battles tot Black Midi dolt het trio met ritmes, sferen en effecten. Geduldig opgebouwde spanning doorbreken ze op raak gekozen momenten met pijnigende gitaren en golven van distortion. De zang trekt niet alle aandacht naar zich toe, maar is een extra instrument. Het resultaat: een volstrekt unieke sound.

Deel het met je vrienden!

bottom of page