top of page

vr 17 mei

|

Sojo

Graffiti Jam - The Crazy Bunch x Sojo

Graffiti Jam - The Crazy Bunch x Sojo
Graffiti Jam - The Crazy Bunch x Sojo

Tijd en Locatie

17 mei 2024, 16:00 – 19 mei 2024, 22:00

Sojo, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, België

Over het evenement

Graffiti Jam is back!

- 𝓛𝓮𝓾𝓿𝓮𝓷𝓼𝓮 𝓖𝓻𝓪𝓯𝓯𝓲𝓽𝓲 𝓐𝓵𝓵 𝓢𝓽𝓪𝓻𝓼 - 

THE CRAZY BUNCH 24 Leuvense graffers pakken het volledige fietspad aan JH SOJO aan en zetten er een gigantische nieuwe piece op de 175m lange muur!

Wat kan je verwachten?  alle info via https://www.facebook.com/events/303060652658734

VRIJDAG 17 MEI: 

➫ Start van de Graffiti Jam - Kom op tijd en krijg je eigen stuk! 

➫ --- HALFPIPE -- DOOR VZWEETJE! 

Meer info ➫ https://fb.me/e/3KctpycoM

ZATERDAG 18 MEI: 

➫ --- HALFPIPE -- DOOR VZWEETJE! 

➫ FOOD door en voor 7Hills 

➫ Punk van eigen bodem door de concertorganisatie Loud and Alive:

 ------STEVE------ STEVE brengt de karakteristieke sounds van punk, hiphop, noise en funk samen op een speelse wijze.Het trio laat je kennis maken met een kleurrijk geluidspalet en creëert een doorweg naar een wereld vol krankzinnigheid. Met scheurende riffs en snijdende synths wordt dit alles tot uiting gebracht in een pittig arrangement.

------ Maria Iskariot------ Maria Iskariot is half-volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. Hoopvolle hopeloosheid in lawaaierig strofe, refrein, strofe. Liefde voor de onbeminden, vijgen na Pasen, maar in de eerste plaats een knieval voor de zondaars. De nummers gaan over opgroeien, niet meer in staat zijn om goed en slecht te onderscheiden, verward zijn door jezelf en de condities van deze tijd. Over het anders willen, maar niet weten hoe - en uiteindelijk beseffen dat ook jijzelf een welwillende klootzak bent.

 ------G.R.A.B. - Gender Reveal Atomic Bomb------ Maak je klaar om te jammen op het elektriserende en aanstekelijke nummer "Party Animals" van Gender Reveal Atomic Bomb. Wat zo interessant is achter dit gekke schelle en elektrocubele geluid zijn de tienerbroers en -zussen Beau en Blaise Ramsey. Wat we hieruit opmaken is dat achter de zorgeloze muziek twee toegewijde, ambitieuze en baanbrekende individuen schuilgaan die uit de normen stappen om de wereld te laten zien dat het nooit te vroeg is.

Meer info ➫ https://fb.me/e/3EgNgWQUh

ZONDAG 19 MEI: 

➫ Dubsakee Soundsystem komt de tuin van Sojo lekker doen beven! Als trouwe dubbers van de Sojo weten ze als geen ander om hier gezellige zondagnamiddagen in te richten. Stay tuned! Want ze gaan er niet alleen voor staan een nodigen nog wat lokale helden uit om ons naar hogere sferen te tillen. 

➫Graffiti workshop door Roncha om 14u

Meer info ➫ https://fb.me/e/18Wa6OUEu

Deel het met je vrienden!

bottom of page