top of page

zo 23 jun

|

Sojo

High Tea Brunch Kingston

High Tea Brunch Kingston
High Tea Brunch Kingston

Tijd en Locatie

23 jun 2024, 14:00 – 16:30

Sojo, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, België

Over het evenement

Wij organiseren een kleine benefiet voor onze hond Kingston en nodigen jullie uit voor een High Tea Brunch !

Waarom ? ----------- In februari moesten we met spoed naar de dierenkliniek Sanimalia in Diepenbeek. Kingston, ondertussen 5 jaar, kon zijn evenwicht niet meer houden. Na een grondig onderzoek met bijhorende CT scan kregen we slechte nieuws : hij lijdt aan een chronische middenoorontsteking. De enige oplossing hiervoor is om het middenoor chirurgisch te verwijderen. Hij zou dan jammer genoeg volledig doof worden maar hij zou er perfect mee kunnen leven.

Het probleem is dat zo'n oor verwijderen ongeveer € 1500 kost. Aangezien zijn beide oren aangetast zijn zal het dus waarschijnlijk € 3000 kosten. En dat is dan zonder de nieuwe CT scan van € 550 en bijhorende hospitalisatie en medicatie kosten.

Het enige positieve is dat de ontsteking geremd is en het vocht in zijn oren weg is. Dankzij de antibiotica hebben we de operatie kunnen uitstellen maar het moeilijkste moet nog komen. We hebben al een kleine som kunnen verzamelen maar het zal niet genoeg zijn om alles te kunnen dekken. Daarom hebben we jullie hulp nodig !

We hebben binnenkort een afspraak met de dierenkliniek. Vermoedelijk volgt er een eerste CT scan om te zien hoe het de laatste maanden geëvolueerd is. De kans is klein maar we hopen ergens dat slechts één oor verwijderd moet worden. Dat zou op financieel vlak een meevaller zijn, maar ook voor Kingston zelf zou het geweldig zijn om nog geluiden te kunnen waarnemen.

Op dit moment stelt hij het goed. We merken dat hij minder en minder hoort en we moeten ons aanpassen, maar hij blijft sterk.

Wat is de bedoeling van het event ? --------------------------------------- Een High Tea brunch (veggie/vegan) (Anais & Mengelmoes https://www.facebook.com/profile.php?id=100092143969879) met optreden van Arianne https://www.facebook.com/yayamusique. Verder zal Sam ervoor en erna ook wat plaatjes opzetten.

Wat is de prijs ? ----------------- We vragen 15euro per persoon om toegang te hebben tot het buffet (cash of Payconiq). 

Heb je geen honger ? Dan ben je ook gewoon welkom voor een glaasje te drinken !

Gelieve dus op voorhand in te schrijven als je mee wil eten. Dit kan via deze link : https://docs.google.com/.../1FAIpQLSepsyhAj.../viewform

Kan je niet komen maar wens je ons toch te steunen ? Dat kan door op deze rekening te storten : BE88 3771 1078 4141 op naam van Anaïs Bonnel. Gelieve er dan bij te vermelden dat het voor Kingston is.

We zijn jullie nu al ontzettend dankbaar !

Sam & Anaïs

Deel het met je vrienden!

bottom of page