top of page

di 08 mrt

|

Leuven

Infomoment: Project en concert subsidies - met Mijn Leuven

Infomoment: Project en concert subsidies - met Mijn Leuven
Infomoment: Project en concert subsidies - met Mijn Leuven

Tijd en Locatie

08 mrt 2022, 20:00

Leuven, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

De lente komt eraan! en wat wilt dat zeggen? Tijd voor concerten en festivals!

Kom naar de workshop rond project en concert subsidies van MijnLeuven en JH Sojo en kom alles te weten over hoe jij je event een financieel duwtje in de rug kan geven!

Sta je te popelen om concerten te organiseren? Of heb je een cool project voor ogen? Volg deze workshop en kom te weten hoe jij, gemakkelijk jouw project of concert kan financieren met de hulp van Stad Leuven.

Na deze workshop ken het het reilen en zeilen van de subsidies van buite en heb je geen schrik meer van de woorden “begroting” of “boekhouding” en sta je zelfverzekerd in de toekomst. Om zo je meest wilde plannen vorm te geven.

De workshop wordt gegeven door niemand minder dan Riena van Mijn Leuven, zij is meteen ook de persoon waar jij je subsidieaanvraag moet indienen. Als dat niet goed uitkomt!

€€€€€€€€€ Volledig gratis!

𝙸𝚗𝚜𝚌𝚑𝚛𝚒𝚓𝚟𝚎𝚗: Dat doe je via deze link: https://forms.gle/KfgUxYyofUffQucC9

𝚂𝚝𝚎𝚎𝚔 𝚓𝚎 𝚕𝚒𝚌𝚑𝚝 𝚘𝚙: Dit is een nieuw traject van Sojo Sounds om alle Leuvense muzikanten, organisatoren en techniekers te begeleiden om zichzelf aan te sterken, omdat een sterke organisatie ook sterke events neerzet.Door workshops en infomomenten aan te bieden op maat. Is er iets waar jij graag meer over wilt weten? - Laat dit gerust weten! Stuur een mailtje naar jelle@sojovzw.be

Deel het met je vrienden!

bottom of page