top of page

za 21 okt

|

Jeugdhuis Sojo

Kunst's not dead II

Kunst's not dead II
Kunst's not dead II

Tijd en Locatie

21 okt 2023, 14:00 – 20:00

Jeugdhuis Sojo, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, België

Over het evenement

Tofu Never Screams and JH Sojo presenteren: - Kunst's Not Dead -

Een namiddagje support aan onze punk vrienden met geniaal creatieve geesten!

Alle info : https://www.facebook.com/events/256989777248781

14u: Deuren ==> Vrije bijdrage, please donate. Een zaal en een muziekinstallatie zijn niet gratis

15h30: Thibo uit Brussel (en Leuven) met een gedichtenvoordracht (en potentieel een showke of eenmanspogo)

17h: Solo noise project door Bavo (Leuven)

18.30h: Cabaret Noir: Feministische Cabaret (uitleg hieronder)

20h: op't gemakse afsluiten

Op het menu deze keer:

* Humocchio van Paolo Apolo uit Brussel: Landschappen van mensen, getekend uit expressies, essenties en indrukken.

* Henny met zijn naamloze smederij, geen leven zonder vuur. Een plan om een pijl en boog te maken is uiteindelijk uitgemond in smeden. De pijl en boog heeft nooit het daglicht gezien, maar wel een eerste mes, kurkentrekker, schaar en nog tal van andere probeersels. Het ene iets meer geslaagd dan het andere..

* Dientje de Elektrolysekoningin. Ze maakt juwelen, liefst van natuurlijke materialen en stenen, die ze dan bedekt met een laagje koper (dmv elektrolyse) zodat de schoonheid van de natuur voor altijd bewaard blijft.

* BAVOOOOOO!!! Veel te bescheiden over zichzelf schrijft hij dit: 'Bavo is tekenaar, beeldhouwer en graficus. Voor de expo maakte hij een selectie van oud en nieuw grafisch werk, waaronder tekeningen, zeefdrukken en collages. Maar zoals duidelijk uit deze foto, is hij niet gewoon maar wat tekenaar, beeldhouwer of graficus. Neenee, een knettergeschift brein dat een freaky stijl kan combineren met normaal gezien oncombineerbare felle kleuren. Boe rust en kalmte, boe 'zen', boe aan brave dingskes! En zet er anders nog een zelfgemaakt masker op waar de pest zelf jaloers op is!

* Bart Dewolf. Hij maakt post apocalyptische kindersurpises!

* Kimme Tigra met haar geweldige twisted zeer korte verhaaltjes. Hier en daar vang je een hint op van punk, feminisme en veganisme. We vinden Kimme weer op het podium, deze keer als deel van Cabaret Noir!

* Cabaret Noir: petites pieces feministe anarchiste et dadaiste! Een opzwepende voorstelling die flirt met grenzen .. grenzen tussen verschillende kunststijlen en kunstdisciplines .. grenzen tussen man en vrouw .. grenzen van onze neo-liberale wereld .. grenzen tussen kwetsbaarheid en kracht .. grenzen tussen lichaam en geest - oud en jong - licht en donker - humor en confrontatie ... 4 vrouwen nemen u op een charmante, zinnenprikkelende, grappige, sensuele, uitdagende, liefdevol speelse maar bij momenten zeer confronterende wijze mee in kleine stukjes over hun wereld en die van andere vrouwen. Verwacht een geheel eigen interpretatieve mengeling van beweging, dans, spoken word, foto's en schilderwerk, burlesque, beeld, muziek, ... Deze korte voorstelling is vooral veel van wat u niet denkt dat het zal zijn en weinig van wat u denkt dat het zal zijn. Dit is geen voorstelling exclusief voor vrouwen ..Deze voorstelling is gemaakt om gezien en beleefd te worden door man, vrouw, LGBTQIA+, .. voor iedereen inclusief dus.

*Marloes Tinel, maker, poogt te voelen. Ze schildert, weeft maskers, maakt sculpturen en noise-muziek met hoofdzakelijk haar eigen stem en zweert bij improvisatie. Met het buikgevoel als kompas een zoektocht naar de reconnectie met het zelf, de menselijke natuur, het intuïtieve Instagram/ douceguerilla.  Fotoreeks Worship Free sculpture Schilderijen persona en careful wild woman en setje shitty music (na de cabaret)

* Schetsboekgeheimpjes voor kleine ettertjes, illustraties met bonte kleuren van Mavis uit Mol.

* Duistere gedichten van Katrinity, uit Gent!

FOODS * Malika met haar Mengelmoes voorziet vegan zoete stukjes hemel * Dorien brengt een hartig menuutje mee. Breng dus géén eigen eten mee, dat gaat toch niet even lekker zijn.

Deel het met je vrienden!

bottom of page