top of page

ma 17 apr

|

JH SOJO

Lichtcursus: Basis licht, DMX en sturingen

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Lichtcursus: Basis licht, DMX en sturingen
Lichtcursus: Basis licht, DMX en sturingen

Tijd en Locatie

17 apr 2023, 19:00 – 22:00

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

Organiseer je zelf feestjes? Heb je altijd al met de lichten willen spelen tijdens een optreden? Of heb je het meer voor theater? Ontleen je soms materiaal bij de uitleendienst? Ben je het statische of ongecontroleerd licht beu? Dan is dit zeker en workshop voor jou!

Jeugdhuis Sojo organiseert samen met Provincie Vlaams-Brabant een DMX cursus. Hier leer je de basis over lichtsturing, verschillende soorten lampen, dmx, soorten lichtsturingen, scenes en chases programmeren

Wᴀᴛ? Eerst hebben we het over de technische kant van DMX en de verschillende soorten lampen. Hoe je lampen juist instelt, aan elkaar hangt, welke opties lampen net hebben en hoe je ze kan aansturen. Daarnaast brengen we de meest gebruikelijke lichtsturingen even onder de aandacht We bouwen een testopstelling en bedienen deze!

Hᴏᴇᴠᴇᴇʟ ᴋᴏsᴛ ᴅᴀ? Voor maar 10 euro geniet je van een interessante cursus waarna je zelf aan de slag kan.

Vᴏᴏʀ ᴡɪᴇ? Dit is de ideale cursus voor beginners of mensen die een opfrissing kunnen gebruiken.

Hᴏᴇ ᴡᴇʀᴋᴛ ʜᴇᴛ ɪɴsᴄʜʀɪᴊᴠᴇɴ? Schrijf je in via deze link: https://forms.gle/MQmFNCEYZcTqQGgg9

Na het invullen van dit formulier, krijg je een bevestigingsmail met daarin ons rekeningnummer en de wijze van betaling. Bij ontvangst van het inschrijvingsgeld ben je definitief ingeschreven!

Wᴀᴀʀ? Jeugdhuis Sojo, Eenmeilaan 35, Kessel-lo 3010. Je rijd de oprit naar beneden, tot het einde van de parking, tussen al het groen ligt jeugdhuis Sojo!

Heb je vragen? Neem contact op met jelle@sojovzw.be

*Deze cursus is een verwezenlijking van Jeugdhuis Sojo, het project Sojo Sounds , in samenwerking met Provincie Vlaams Brabant en dankzij de Vlaamse Overheid en MijnLeuven

Deel het met je vrienden!

bottom of page