top of page

za 12 mrt

|

Leuven

Lichtcursus: Chamsys Magic Q

Lichtcursus: Chamsys Magic Q
Lichtcursus: Chamsys Magic Q

Tijd en Locatie

12 mrt 2022, 12:00

Leuven, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

We hebben in de vorige cursus al de basis van DMX overlopen en Chamsys Quick Q uit de doeken gedaan. Maar wat met bewegend licht? Hoe maak je groepen? hoe stel je cues in? Wil je lichten wilt bedienen op een iets grotere schaal?

Nu is het tijd voor een volgende stap, software! Tijdens deze cursus leren we werken met chamsys, een wereldwijd gebruikt en bekend software programma. De software zelf is gratis te downloaden op hun website.

Ben je klaar om je evenementen tot een hoger niveau te tillen? Of wil je eerder op zelfstandige basis werken? Volg deze workshop en kom alles te weten over Chamsys magicQ!

::Inschrijven:: kan je via deze link: https://forms.gle/sPKbpxrBdLC3KW8w8

::Programma:: De cursus duurt een hele dag! Voormiddag: Opfrissing “wat is DMX” & alle soorten lampen Namiddag: Werken met Chamsys magicQ

::Hoeveel kost da?:: 40 euro!

::Inschrijven:: kan je via deze link: https://forms.gle/sPKbpxrBdLC3KW8w8

::Over de lesgevers:: J.C. Kavka is een voorbeeld op vlak van techniek. Ze hebben meerdere zalen en een uitgebreid team aan vrijwilligers om de techniek te voorzien tijdens verschillende soorten evenementen van dansvoorstelling tot feesten. Ze sturen hun beste techniekers naar Leuven voor deze cursus!

::Eten?:: Je kan je boterhammen meenemen maar er is ook de mogelijkheid om in de buurt een broodje te kopen.

Wees snel! Want de plaatsen zijn beperkt!

::Heb je nog vragen?: jelle@sojovzw.be

Deel het met je vrienden!

bottom of page