top of page

za 18 mei

|

JH SOJO

Loud and Alive x Graffiti Jam - STEVE. x Maria Iskariot x Gender Reveal Atomic Bomb

Loud and Alive x Graffiti Jam - STEVE. x Maria Iskariot x Gender Reveal Atomic Bomb
Loud and Alive x Graffiti Jam - STEVE. x Maria Iskariot x Gender Reveal Atomic Bomb

Tijd en Locatie

18 mei 2024, 14:00 – 22:00

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, België

Over het evenement

In samenwerking met JH Sojo en The Crazy Bunch zetten we op zaterdag 18 mei maar liefst 3 zeer beloftevolle bands in de tuin naast het jeugdhuis.

Welke bands kan je verwachten? ------STEVE------ STEVE brengt de karakteristieke sounds van punk, hiphop, noise en funk samen op een speelse wijze.Het trio laat je kennis maken met een kleurrijk geluidspalet en creëert een doorweg naar een wereld vol krankzinnigheid. Met scheurende riffs en snijdende synths wordt dit alles tot uiting gebracht in een pittig arrangement.

------ Maria Iskariot------ Maria Iskariot is half-volwassen vrouwelijke punkrock uit Vlaanderen. Hoopvolle hopeloosheid in lawaaierig strofe, refrein, strofe. Liefde voor de onbeminden, vijgen na Pasen, maar in de eerste plaats een knieval voor de zondaars. De nummers gaan over opgroeien, niet meer in staat zijn om goed en slecht te onderscheiden, verward zijn door jezelf en de condities van deze tijd. Over het anders willen, maar niet weten hoe - en uiteindelijk beseffen dat ook jijzelf een welwillende klootzak bent.

------G.R.A.B. - Gender Reveal Atomic Bomb------ Maak je klaar om te jammen op het elektriserende en aanstekelijke nummer "Party Animals" van Gender Reveal Atomic Bomb. Wat zo interessant is achter dit gekke schelle en elektrocubele geluid zijn de tienerbroers en -zussen Beau en Blaise Ramsey. Wat we hieruit opmaken is dat achter de zorgeloze muziek twee toegewijde, ambitieuze en baanbrekende individuen schuilgaan die uit de normen stappen om de wereld te laten zien dat het nooit te vroeg is.

Maar er is meer dan muziek! Maar liefst 175m muur krijgt opnieuw een laag verf van de zotste Leuvense Graffers.

VZWeetje voorziet een halfpipe om je hart uit te skaten.

7Hills skatepark: Voorziet de catering! Verwacht je aan heerlijke gerechten voor eerlijke prijzen - maar vooral! Alle inkomsten gaan rechtstreeks naar hun project in Jordanie, waarbij ze kinderen en jongeren in vluchtelingenkampen leren skaten.

Deel het met je vrienden!

bottom of page