top of page

wo 17 nov

|

M Leuven

Mr Chong @ Museumnacht

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mr Chong @ Museumnacht
Mr Chong @ Museumnacht

Tijd en Locatie

17 nov 2021, 20:00

M Leuven, Leopold Vanderkelenstraat 28, 3000 Leuven, Belgium

Over het evenement

In een samenwerking tussen M Leuven en jh Sojo gingen we deze zomer op zoek naar een band die mee in een kunstzinnig/waanzinnig project wou stappen: Een kunstwerk in M Leuven verbeelden naar muziek. Na een aantal workshops, brainstormsessies en veel repeteren zijn ze er klaar voor, op 17 november staan ze op de Museumnacht in M Leuven. Kom af om 20u en ontdek het impro jazz trio “Mr. Chong”!

𝐓𝐢𝐦𝐞 𝐭𝐚𝐛𝐥𝐞: 20u - 20u20 21u - 21u20 22u - 22u20

𝐌𝐫 𝐂𝐡𝐨𝐧𝐠 Laat je meevoeren door deze 3 jonge, getalenteerde free jazz muzikanten. De reis zal je leiden langs atmosferische hoogtes, tussen sterrenstelsel en kometen. Om daarna vliegensvlug te belanden in helse taferelen . Deze gasten weten als geen ander hoe hun instrumenten te bespelen zoals het hoort maar vooral hoe het niet hoort. Het concert zal een technisch huzarenstuk worden. Jazz zoals je het nog nooit beleefd hebt.

https://vi.be/platform/mrchong

𝐌𝐮𝐬𝐞𝐮𝐦𝐧𝐚𝐜𝐡𝐭: De Museumnacht blaast je omver met indrukwekkende expo’s in M Leuven en de Universiteitsbibliotheek, want de oerknal trilt na in hedendaagse kunst en oude meesterwerken. Onderweg stuit je op concerten, performances en workshops. We prikkelen al je zintuigen – zelfs die waarvan je nooit vermoedde dat je ze had.

Deel het met je vrienden!

bottom of page