top of page

vr 19 feb

|

https://www.sojovzw.be/sojo-draait-door

Sojo draait door: FRUIT

Jeugdhuis SOJO ligt Dism en Preach nauw aan het hart. Jarenlang was het ook voor hen vaste stek voor losse fuiven en topoptredens. Voor de gelegenheid geven ze er vanuit FRUIT CENTRAL in Brussel een klets op met een live set roots dub en reggae, funk, disco, rap, elektronica en meer.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sojo draait door: FRUIT
Sojo draait door: FRUIT

Tijd en Locatie

19 feb 2021, 20:00

https://www.sojovzw.be/sojo-draait-door

Over het evenement

Dism & Preach. maken deel uit van FRUIT, een muzikaal collectief met een selectie die net zo kleurrijk en gevarieerd is als FRUIT. Het collectief heeft een wekelijks radioprogramma op de Brusselse zender Radio Panik. Iedere zondag van 17 u tot 18 u krijg je een dosis muzikale vitamines.

Jeugdhuis SOJO ligt Dism en Preach. nauw aan het hart. Jarenlang was het ook voor hen vaste stek voor losse fuiven en topoptredens. Voor de gelegenheid geven ze er vanuit FRUIT CENTRAL in Brussel een klets op met een live set roots dub en reggae, funk, disco, rap, elektronica en meer.

██████████████████████████████████████████

INFO : FRUIT online Radio Panik https://www.radiopanik.org/emissions/fruit-radio/

FRUIT RADIO

https://www.facebook.com/FRUIT-RADIO-1956394274633828/

DISM

https://m.facebook.com/pages/Dism/367679963431096

PREACH.

https://www.facebook.com/Preach-553034074709555

Mixcloud : https://www.mixcloud.com/FRUITRADIO/

██████████████████████████████████████████████ JH SOJO via deze weg de kans aan Leuvense artiesten om hun skills te tonen en hun muziek te delen met anderen. Heb je zelf zin om een setje te draaien? ---> Neem contact op via facebook met Jelle Sojo <---

Deel het met je vrienden!

bottom of page