top of page

vr 12 mrt

|

https://www.sojovzw.be/sojo-draait-door

Sojo Draait Door: Myhriel - Livestream

Myhriel is het Covid-19 Lockdown-geboren project van Reindert Spanhove (27, Leuven), en doet denken aan het schemerlicht op een nachtelijke wandeling door het bos. Met atmosferische soundscapes, excentrieke beats en een arsenaal aan akoestische instrumenten brengt hij warmte in het stille diep.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sojo Draait Door: Myhriel - Livestream
Sojo Draait Door: Myhriel - Livestream

Tijd en Locatie

12 mrt 2021, 20:00

https://www.sojovzw.be/sojo-draait-door

Over het evenement

Myhriel is het Covid-19 Lockdown-geboren project van Reindert Spanhove (27, Leuven), en doet denken aan het schemerlicht op een nachtelijke wandeling door het bos. Met atmosferische soundscapes, excentrieke beats en een arsenaal aan akoestische instrumenten brengt hij warmte in het stille diep. Steeds op zoek naar een unieke sfeer, subtiel schipperend tussen minimal techno en dromerig downtempo, met dippende tenen in meditative ambient. Ingetogen, chill, maar vooral: meeslepend. Myhriel brengt een verhaal vanuit een eeuwige wereld.

Deze live-stream is een echte première! Een eerste plaat komt in de lente op Spotify.

█████████████████████████████

JH SOJO wil via deze weg de kans geven aan Leuvense artiesten om hun skills te tonen en hun muziek te delen met anderen. Heb je zelf zin om een setje te draaien? ---> Neem contact op via facebook met Jelle Sojo <--- * Sojo Draait Door is een project van jh SOJO en MIJNLEUVEN

Deel het met je vrienden!

bottom of page