top of page

za 12 feb

|

Leuven

Sojo Sounds - Left Eye Perspective & Aufhebung (Nieuwe datum)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Sojo Sounds - Left Eye Perspective & Aufhebung (Nieuwe datum)
Sojo Sounds - Left Eye Perspective & Aufhebung (Nieuwe datum)

Tijd en Locatie

12 feb 2022, 20:00

Leuven, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

We hebben spijtig genoeg de vorige editie last minute moeten annuleren maar we proberen nog eens om er een onvergetelijke avond van te maken!

𝐒𝐨𝐣𝐨 𝐒𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬! (& 𝐢𝐭 𝐬𝐨𝐮𝐧𝐝𝐬 𝐋𝐎𝐔𝐃!) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Op 12/02 transformeren we onze geliefde SOJO tot een kapel van de distortion, een altaar voor de riff, een offerblok aan de Goden der versterkers!

LEFT EYE PERSPECTIVE (Gent) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Top of the bill zijn de Gentse hogepriesters van Left Eye Perspective. On-point riffage, vocalen met grit, het enige wat u moet doen is slaafs uw lichaam bewegen. In hun woorden: Progressive sludge from Belgium. FFO Mastodon, Gojira, Deftones, Stake, ... Kom hen checken om erachter te komen wat er in godsnaam met dat rechteroog is gebeurd.

AUFHEBUNG (Leuven) ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Openers van de avond zijn de vaste lokale eco-antifascistische maar immer goedlachse choir boy-band Aufhebung. Na hun Rock Herk-passage en enkele buitenlandse shows is het tijd om hun roots terug te vinden in Leuven. Vertegenwoordigen de post-kant van metal: FFO Amenra, Neurosis, Pelican, ISIS,…

AFTERWARDS ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ De avond wordt aaneengeregen door een thema-geïnspireerde discjockey, dus the party don’t stops ‘til someone calls the cops.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Damage = free contribution! ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Eigen drank, evenals drugs worden niet toegelaten. Respecteer elkaar in overeenkomst en in verschil. (Of er zwaait wat!).

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ Met Sojo Sounds wordt er klank gegeven aan JH SOJO. Eén keer per maand staan wij ons podium af aan jong/lokaal talent dat gehoord mag worden. Dankzij de hulp van: MIJNLEUVEN, Vlaanderen & alle vrijwilligers

Deel het met je vrienden!

bottom of page