top of page

zo 06 nov

|

JH SOJO

Sojo Sounds - Try Out: Vagebond + Wisdumb + Fungus Fluid

Sojo Sounds - Try Out: Vagebond + Wisdumb + Fungus Fluid
Sojo Sounds - Try Out: Vagebond + Wisdumb + Fungus Fluid

Tijd en Locatie

06 nov 2022, 13:30

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

Geen zin om in uw luie zetel te blijven plakken op zondag? Heeft je weekend niet lang genoeg geduurd? Wil je niets van het Leuvense talent missen? Zak op zondag af naar Sojo en leef je muzikale hard uit en ontdek welke muzikale projecten er in de startblokken staan.

---------------13u30------Doors-----------------------

--------------14u00-----Vagebond-------------------

Deze "Sojo band" is klaar om het groots aan te pakken! Na een tijd lang stiekem in onze zaal te repeteren gaan ze hun eerste show spelen. En waar anders dan bij ons?! Liefhebbers van de belgische post rock en noise gaan bij hen zeker hun gading vinden. HOU JE OGEN (en oren) OPEN VOOR DEZE BAND!!

--------------15u30 --------Wisdumb---------------------------- Jong, gedreven en verbazend goed! Strakke riffs, heerlijke bluesrock vibes afgewisseld met een bijna punky/new wave ondertoon. Get ready to be blown away! Ze waren al eerder te zien op "Jammin' with Fonske"

--------------17u --------Fungus Fluid---------------------------- Let the music speak -> https://open.spotify.com/artist/00kONuoi24tSeHgCLVdPUN...

------------------------------------------------------------------------------------------

Met Sojo Sounds geven we beginnende bands & geluidstechniekers de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. Deze optredens zijn in functie van de P.A. cursus “Microphone check” die dat weekend plaatsvindt.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Heb je zelf ook zin om zelf eens op het podium te staan ? Een concert avond te organiseren? een geluid of licht cursus te volgen? → jelle@sojovzw.be of fb: Jelle Sojo←

-------------------------------------------------------------------------------------------

Met dank aan : jh Sojo, 32/8 & MijnLeuven

Deel het met je vrienden!

bottom of page