top of page

zo 12 nov

|

Sojo

Sojo Sounds Try Out: Wisdumb X Mixed Waste X TBA

Sojo Sounds Try Out: Wisdumb X Mixed Waste X TBA
Sojo Sounds Try Out: Wisdumb X Mixed Waste X TBA

Tijd en Locatie

12 nov 2023, 14:00 – 17:00

Sojo, Eenmeilaan 35, 3010 Kessel-Lo, 3010 Leuven, België

Over het evenement

Voor een 2de week op rij organiseren geven we ons podium aan jong talent! Dus laat die sunday blues maar thuis en kom het einde van het weekend vieren in stijl - Sojo stijl!

We voorzien in de namiddag een frietkraam waar je aan democratische prijzen je honger kan stillen, die je ongetwijfeld oploopt na het heftige dansen.

-------------14u00------Doors----------------------------------------

--------------14u30----- Wisdumb ------------------------------ Dit is WISDUMB. Een band uit het Leuvense, bestaande uit 5 jongens die samen muziek maken, en elkaar versterken in diversiteit. Hoewel iedereen van ons een heel aparte visie heeft op het ideaalbeeld van muziek, weten we toch altijd een gulden middenweg te vinden en het beste van onszelf te vermengen in een geheel, groter dan (of toch op z'n minst gelijk aan) de delen. We zijn begonnen als imitatoren van onze persoonlijke idolen, en hebben vervolgens meer geprobeerd ons eigen pad te banen. Nu we wat meer met synthesizers aan het experimenteren zijn, begint de WISDUMB.-sound stilaan te groeien. Noem ons wat je wil, maar luister vooral (bij voorkeur drie keer na elkaar). --------------15u45 -------- Mixed Waste------------------------------------ Mixed Waste is een dynamische band gevormd door vijf getalenteerde jongeren met een levenslange liefde voor muziek. Hun muzikale reis begon tijdens een rockkamp in Trix, Antwerpen, waar de vonk van creativiteit oversprong en met veel enthousiasme werden de eerste nummers al snel geboren. De sound van Mixed Waste valt moeilijk onder één noemer te vatten, maar kan het best omschreven worden als alternatieve rock met opvallende invloeden van pop, jazz en funk. Deze diversiteit is de sleutel tot hun unieke geluid, dat zowel herkenbaar als verfrissend is. Niet bang om te experimenteren en te innoveren, en vastbesloten om het publiek te verrassen en te inspireren. --------------17u30 --------TBA-------------- To be announced!

Met Sojo Sounds geven we beginnende bands & geluidstechniekers de mogelijkheid om podiumervaring op te doen. Deze optredens zijn in functie van de P.A. cursus “Microphone check” die dat weekend plaatsvindt. ------------------------------------------------------------------------------------------- Heb je zelf ook zin om zelf eens op het podium te staan ? Een concert avond te organiseren? een geluid of licht cursus te volgen? → jelle@sojovzw.be of fb: Jelle Sojo← ------------------------------------------------------------------------------------------- Met dank aan : jh Sojo, 32/8 & MijnLeuven

Deel het met je vrienden!

bottom of page