top of page

za 17 dec

|

JH SOJO

ULRIKES DREAM / PESTICIDE / INTESTINAL DISEASE

ULRIKES DREAM / PESTICIDE / INTESTINAL DISEASE
ULRIKES DREAM / PESTICIDE / INTESTINAL DISEASE

Tijd en Locatie

17 dec 2022, 18:00

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

Op Zaterdag 17 december 2022 vieren we de vijfentwintigste verjaardag van Ulrikes Dream. Dat kan maar op 1 plaats: in de SOJO in Leuven. We willen graag dat je erbij bent, dus hou de datum alvast vrij.

LINE-UP ----------

PESTICIDE is een band waar we al geruime tijd fan van zijn. Sommige bandleden speelden ooit bij Last Legion Alive en Hostilidades. Verwacht je aan donkere melodische klanken, hevige crust en maatschappijkritische, Nederlandstalige songteksten die Stijn en Lisa over het nietsvermoedende publiek uitbraken. Direct wakker.

INTESTINAL DISEASE speelt al 30 jaar grindcore en recentelijk speelden ze nog op het legendarische Obscene Extreme-festival in Tsjechië. We hebben samen al vaker het podium gedeeld, ook in de Sojo, en ze klinken nog altijd hoe old skool grindcore hoort te klinken. Met "Onzen Daan" op drums.

ULRIKES DREAM begon ooit in het keldertje van jeugdhuis Clockwork, vormde het huisorkest van de lokale kraakbeweging en voert nog steeds camapgne voor totale "Anarchie in Leuven". Nederlandstalige metalpunk, wereldverbeteraars en Leuvens cultureel erfgoed.

Praktisch -----------

Iedereen is welkom! Laat je hond thuis en als je zinnens bent racistische, sexistsiche of homofobe onzin te verkopen, blijf dan zelf ook maar thuis.

ORG: Underground Departement ism SOJO vzw

Deel het met je vrienden!

bottom of page