top of page

do 23 mrt

|

JH SOJO

Wisdumb x Electric Circus

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Wisdumb x Electric Circus
Wisdumb x Electric Circus

Tijd en Locatie

23 mrt 2023, 19:30 – 24 mrt 2023, 23:50

JH SOJO, Eénmeilaan 35, 3010 Leuven, Belgium

Over het evenement

𝙒𝙞𝙨𝙙𝙪𝙢𝙗 Wisdumb is een alternatieve rockband, zonder de scherpe kantjes ervan af te halen. Ze spelen al samen sinds 2021, en ze hebben een gemeenschappelijk doel: zo oprecht mogelijke muziek maken. Laat je meeslepen door de afwisseling tussen instrumentale en misschien ietwat emotionele passages, schedel-krakende, rakende riffs en verschroeiende bluesy vocals.

𝙀𝙡𝙚𝙘𝙩𝙧𝙞𝙘 𝘾𝙞𝙧𝙘𝙪𝙨 Electric Circus is een trio dat ontstaan is in 2021. Ze creëren psychedelische garagerock in een modern jasje. Song-writing staat bij hun centraal maar ze zijn ook niet vies van een lange psychedelische gitaar solo. Ze halen inspiratie uit bands als Queens Of The Stone Age, Triggerfinger en Black Box Revelation. Muziekliefhebbers die zich thuis voelen in zweterige cafés, jeugdhuizen of clubs waar je tegen elkaar geplakt aan het genieten bent van een stevige portie psychedelische gitaarmuziek is hun perfect doelpubliek. Geniet mee van dit jong geweld en “join the circus”!

𝙎𝙤𝙟𝙤 𝙎𝙤𝙪𝙣𝙙𝙨 Met Sojo Sounds wordt er klank gegeven aan JH SOJO. Eén keer per maand staan wij ons podium af aan jong/lokaal talent dat gehoord mag worden. Dankzij de hulp van: MIJNLEUVEN, Vlaanderen & alle vrijwilligers!

Deel het met je vrienden!

bottom of page